Mail ons
info@demita.nl
Bel ons
078-6103152
Social
LinkedIn

Over ons - Informatie over ons administratiekantoor in Zwijndrecht

Over onze naam

“belastingconsulentzwijndrecht.nl” is de domeinnaam van P. van Eijsden Belastingadvies (statutair genaamd “Demita B.V.”).

En directeur-eigenaar

Directeur is Pieter van Eijsden RBc. Hij is RB belastingconsulent en is vergevorderd in zijn opleiding als RB Belastingadviseur, heeft inmiddels 12 jaar ervaring als belastingconsulent en 8 jaar als controleleider bij een groot accountantskantoor. Tevens is hij 25 jaar financial controller geweest bij een middelgrote onderneming in Rotterdam en Dordrecht.

Partners voor specifieke vraagstukken

We werken samen met gespecialiseerde partners in het geval van specifieke vraagstukken waar expliciete expertise bij nodig is, zoals een registeraccountant en gespecialiseerde belastingadviseurs, waarmee wij heel veel fiscale, bedrijfseconomische en administratieve vraagstukken aankunnen.

Register Belastingadviseurs

We zijn gecertificeerd lid van Register Belastingadviseurs. Om gecertificeerd te blijven moeten we jaarlijks via studie onze kennis op peil houden via een zogenaamde “PE verplichting”, zodoende is de kwaliteit van onze organisatie gewaarborgd.

Persoonlijk contact

Wij hebben persoonlijk contact en begeleiding hoog in het vaandel staan.